NAŠA PRIČA

Pročitajte kako smo se upoznali i zaljubili


LJUBAVNA PRIČA

brak je pronalaženje osobe u koju
ćeš se svakodnevno zaljubljivati

Vencanje

KAKO SMO SE UPOZNALI

Za ovih 5 godina smo imali priliku da prođemo mnogo toga i da se zaista upoznamo. Upoznali smo se sasvim slučajno, pri jednom izlasku u grad, gde nas je beg od gužve spojio u jednom ćošku. Kao na filmu, ljubav na prvi pogled se desila. Korak po korak, naša veza je napredovala sve više i za čas smo došli do veze za pozamašnim stažom. Postali smo najbolji prijatelji i oslonac u životu.

Bilo je nešto romantično u njemu što me je privuklo pri upoznavanju

NAŠ PRVI SASTANAK

Nije puno prošlo od našeg upoznavanja i dogovorili smo novo viđanje. Bili smo uzbuđeni zbog našeg prvog sastanka i želeli smo da saznamo što više, jedno o drugom. Nismo želeli da se sastanak završi jer smo uživali u međusobnom prisustvu. Već tada smo znali da ne želimo da se ovo slučajno upoznavanje tek tako završi. Na rastanku, smo sa radošću prihvatili poziv za novi sastanak i novo druženje.

Vencanje

Bila je tako slatka i sjajna da nisam mogao skinuti pogled sa nje


NAŠA VERIDBA

Bio je četvrtak, 11. jun 2015. Znao sam da je to taj veliki dan. Otišli smo na odmor, krenuli smo u šetnju i ugrabio sam romantični momenat da joj pokažem plišanu kutijicu. Kada je otvorila i videla prsten, rekao sam joj unapred pripremljeni tekst i upitao je „Da li bi se udala za mene?“. Bila sam šokirana kada me je Branko zaprosio. Pristala sam i rekla „DA“. On je čovak koji me je učinio najsrećnijom ženom na svetu.

Vencanje
Vencanje sajt

VENČAVAMO SE

Došao je i period života kada pravimo prekretnicu i uplovljavamo u bračne vode sa srodnom dušom. Od kada smo se verili, sva naša pažnja je usmerena na dan za koji verujemo da će biti jedan od najlepših u našim životima. Odabrali smo restoran, bend i dok čitate ove redove, uveliko spremamo sve ostale stvari, kako bismo zajednički proveli nezaboravno dan.


KONTAKTIRAJTE NAS

PIŠITE NAM ZA SVE ŠTO NAM JE POTREBNOVaša poruka

Ime

Email


Goca & Branko

ZALJUBLJENI PAR KOJI SE USKORO VENČAVA